top of page

Mere end bare et billede

En oplevelse

En god og sjov fotograferingsoplevelse er altafgørende for et godt resultat. Jo bedre I er til at slappe af, være I kaosset og have det sjovt, jo bedre billeder vil I få. 

Uanset om fotograferingen foregår på en udendørs lokation, hjemme hos jer selv eller I mit fotostudie, så vil min tilgang til fotograferingen altid være legende og kreativ. Mit mål er at skabe en tryg og hyggelig atmosfære, som giver din/jeres historie og relation plads til at skinne igennem på hvert billede. 

How it Works

Hvordan foregår det?

Step 01: Er vi et match?

Er vi et match?

Det er vigtigt for mig, at I ikke bare vælger mig, fordi jeg er en fotograf. I skal vælge mig fordi jeg er den fotograf, som I føler I matcher bedst med.

 

En fotografering er en tillidssag. For at vi kan skabe de mest autentiske billeder, så skal I føle jer trygge nok til at kunne være 100 % jer selv og derfor er det vigtigt, at I vælger en fotograf, som I føler er den rigtige for jer. 

Step 02: Vær dig selv og giv slip på forventningerne

Vær dig selv og giv slip på forventningerne

Hvis I er en klassisk børnefamilie, så er kaos uundgåeligt. Og det er HELT okay og forventeligt - kaoset kan være godt. Vær I det. Hop på børnenes energi og leg med. 

 

Jo mere I kæmper imod kaosset, jo svære vil det være for børnene at slappe af og være naturlige. Stol på processen og så lover jeg, at der nok skal komme en masse skønne billeder. Så længe I lover at hygge jer. 

Step 03: Redigering

Redigering

Efter fotograferingen udvælger jeg de bedste billeder. De vil blive redigeret 90 % og derefter sendt til jer i et udvælgelsesgalleri, hvor I vælger jeres favoritter. 

Step 04: Favoritter

Dine favoritter

Når favoritter er valgt, så skriver I til mig og så sender jeg en faktura på det endelige beløb. 

Når fakturaen er betalt og billederne har fået den sidste finish, så sender jeg et nyt galleri med de billeder I har valgt. Hvis I ønsker at købe print hos mig, så kan de købes i det nye galleri. 

bottom of page