top of page

KVINDESESSION

DSC_8982.jpg
DSC_2846.jpg
DSC_1853.jpg
DSC_2947.jpg
DSC_0647.jpg
DSC_2099.jpg

"Jeg er ikke særlig god til at få taget billeder", "Jeg bryder mig ikke om det", "jeg er ikke fotogen"

Ovenstående sætninger har jeg hørt MANGE gange. For mange gange - og ærligt.. Jeg har det på præcis samme måde, så jeg forstår jer mere en nogen anden og netop derfor har jeg valgt at gøre Kvindesessions til min fotomission. Jeg ønsker inderligt at gøre op med de her nedsættende sætninger og få lov at være med til at vise, hvor smukke og vidunderlige kvinder er - hver og en og lige præcis som man er. 

Dette gør jeg på en hyggelig, legende og nede-på-jorden-agtig måde, hvor det vigtigste for mig er, at få dig til at føle dig tryg og sørge for at det bliver en rigtig hyggelig stund med ro og tid til at lave de billeder, som du drømmer om. 

For at komme godt fra start, så sender jeg en fotoguide inden, hvor der vil være gode råd til tøj og andre tips. Jeg anbefaler også, at du kan sende mig et moodboard eller nogle billeder til inspiration, som du godt kan lide, så vi sammen kan nå frem til den slags billeder, som du ønsker. Tanken bag konceptet er at vise, hvem du er som kvinde. Det er ikke tiltænkt til CV-billeder, da det ikke er klassiske portrætter i den forstand, men kreative, anderledes portrætter. 

 

Fotograferingen kan foregå inde, ude, i hjemmet eller i studiet. Det er op til dig, hvad du føler dig mest tilpas i. Hvis fotograferingen foregår i studiet, så tilbyder jeg normalt en kop kaffe at starte på. Det plejer at være en meget god måde lige at få snakket forventningerne igennem og falde til. 

Hvis du er blevet bare en lille smule nysgerrig på det her, så send mig en besked. Jeg er sikker på, at vi kan skabe noget magisk sammen! 
 

DSC_7409.jpg

KVINDESESSION

Op til 60 minutters fotografering 

- Dette er inkl. tid til tøjudvælgelse og evt. tøjskift. 

Pris: 450 kr. ekslusiv billeder

Kørsel: 4 kr. pr. km tur/retur udenfor Odense

Weekend/helligdagstillæg: 500 kr. 

Prisen for køb af digitale billeder: 

1 for 500 kr. 

5 for 1700 kr. 

10 for 2300 kr.

15 for 2900 kr.

20 for 3400 kr.

Hvis man ønsker at købe alle billeder, udregnes der en særpris ud fra antal billeder i galleriet.

bottom of page