top of page

Mere end bare et billede

En oplevelse

En god og sjov fotograferingsoplevelse er altafgørende for et godt resultat. Jo bedre I er til at slappe af, være I kaosset og have det sjovt, jo bedre billeder vil I få. 

Uanset om fotograferingen foregår på en udendørs lokation, hjemme hos jer selv eller I mit fotostudie, så vil min tilgang til fotograferingen altid være legende og kreativ. Mit mål er at skabe en tryg og hyggelig atmosfære, som giver din/jeres historie og relation plads til at skinne igennem på hvert billede. 

How it Works

Hvordan foregår det?

Step 01: Er vi et match?

Er vi et match?

Det er vigtigt for mig, at I ikke bare vælger mig, fordi jeg er en fotograf. I skal vælge mig fordi jeg er den fotograf, som I føler I matcher bedst med.

 

En fotografering er en tillidssag. For at vi kan skabe de mest autentiske billeder, så skal I føle jer trygge nok til at kunne være 100 % jer selv og derfor er det vigtigt, at I vælger en fotograf, som I føler er den rigtige for jer. 

Step 02: Vær dig selv og giv slip på forventningerne

Vær dig selv og giv slip på forventningerne

Hvis I er en klassisk børnefamilie, så er kaos uundgåeligt. Og det er HELT okay og forventeligt - kaoset kan være godt. Vær I det. Hop på børnenes energi og leg med. 

 

Jo mere I kæmper imod kaosset, jo svære vil det være for børnene at slappe af og være naturlige. Stol på processen og så lover jeg, at der nok skal komme en masse skønne billeder. Så længe I lover at hygge jer. 

Step 03: Redigering

Redigering

Efter fotograferingen udvælger jeg de bedste billeder. De vil blive redigeret 90 % og derefter sendt til jer i et udvælgelsesgalleri, hvor I vælger jeres favoritter. 

Step 04: Favoritter

Dine favoritter

Når favoritter er valgt, så skriver I til mig og så sender jeg en faktura på det endelige beløb. 

Når fakturaen er betalt og billederne har fået den sidste finish, så sender jeg et nyt galleri med de billeder I har valgt. Hvis I ønsker at købe print hos mig, så kan de købes i det nye galleri. 

Pricing
Faq

FAQ

Søger du svar på et spørgsmål? Så tag et kig her. Jeg har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål. Hvis du ikke kan finder svar på det du søger, så tøv ikke med at skrive til mig. 

 • Why do FAQs matter?
  FAQs are a great way to help site visitors find quick answers to common questions about your business and create a better navigation experience.
 • What is an FAQ section?
  An FAQ section can be used to quickly answer common questions about your business like "Where do you ship to?", "What are your opening hours?", or "How can I book a service?".
 • Where can I add my FAQs?
  FAQs can be added to any page on your site or to your Wix mobile app, giving access to members on the go.
 • How do I add a new question & answer?
  To add a new FAQ follow these steps: 1. Manage FAQs from your site dashboard or in the Editor 2. Add a new question & answer 3. Assign your FAQ to a category 4. Save and publish. You can always come back and edit your FAQs.
 • How do I edit or remove the 'Frequently Asked Questions' title?
  You can edit the title from the FAQ 'Settings' tab in the Editor. To remove the title from your mobile app go to the 'Site & App' tab in your Owner's app and customize.
 • Can I insert an image, video, or GIF in my FAQ?
  Yes. To add media follow these steps: 1. Manage FAQs from your site dashboard or in the Editor 2. Create a new FAQ or edit an existing one 3. From the answer text box click on the video, image or GIF icon 4. Add media from your library and save.
bottom of page