top of page

Handelsbetingelser 

Booking

Du booker en fotografering ved at kontakte mig via min kontaktformular. Der pålægges ikke kørselsgebyr på fotografringer i Odense. Ved fotograferinger udenfor Odense kommer der kørselsgebyr på 4 kr. tur/retur oveni prisen. 

 

Betaling

Efter endt fotografering modtager du en faktura på selve fotograferingen. Hvis du ønsker at tilkøbe flere digitale billeder end de inkluderede, så sender der en ny faktura efter bestilling. De digitale filer leveres først, når betalingen er registreret.

Udvælgelse af billeder

Efter fotograferingen får I adgang til et online udvælgelsesgalleri, hvor billederne er 90 % redigeret. Dem I vælger/køber i galleriet bliver færdigredigeret og sendt til jer i et nyt galleri. Jeg forsøger altid, at levere jeres billeder indenfor 1-2 uger efter fotografering, men der kan være perioder, særligt i højsæsonen, hvor der kan være ekstra ventetid. 

 

Levering af billeder

Alle billeder bliver redigeret og beskåret individuelt, så de kommer smukkest til udtryk. Redigeringen er min personlige stil og mit brand. Det er en del af mig som fotograf og en del af min service. Det er derfor heller ikke tilladt at smide et filter på de købte billeder efterfølgende. De færdigredigerede billeder leveres i højeste opløsning. Levering af de digitale filer sker først, når betaling er registreret.

 

Gavekort

Det er muligt at købe et gavekort på enten en af mine pakker, eller gavekort på et beløb. Dog minimum 300 kr. 

 

Gavekortet leveres digitalt og kan printes af kunden. Alle gavekort gælder fra udstedelsesdatoen og 1 år frem, udløbsdatoen fremgår af gavekortet. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten frafalder, så snart fotograferingen er påbegyndt. Der er ligeledes ingen returret på de digitale billeder, da disse er fremstillet individuelt til jer, hvorfor varen ikke kan refunderes.

Ophavsret

Brugsret

Når du modtager dine billeder, har du brugsretten over dem. Du må derfor anvende dine billeder til privat brug, forære dem i gave, printe dem samt dele dem på dine sociale medier. Det er ikke tilladt at bruge billederne i egen markedsføring uden skriftlig tilladelse fra fotografen. Det er ikke tilladt at videregive billederne til 3. part, til brug på deres sociale platforme eller ifbm. markedsføring. Ved overtrædelse af dette, vil en regning blive faktureret.

 

Min brug af jeres billeder

Som fotograf har jeg ophavsretten over billederne. Sociale medier og markedsføring er en vigtig del af mit arbejde som fotograf. Når jeg får lov at dele jeres billeder, så kan andre finde mig og se mit arbejde. Jeg bruger derfor nogle af jeres billeder på mine sociale platforme, samt hjemmeside og i eventuelle konkurrencer/andet. Når det er sagt, så sørger jeg dog altid for at have en skriftlig aftale med kunden ift. deling af billeder, og jeg accepterer selvfølgelig, hvis det ikke ønskes, at de bliver delt. 

bottom of page